ОСТАННІ НОВИНИ

Цими вихідними на Львівщині затримали трьох нелегалів з Іраку та турка з чужим паспортом

Олександр Косик

|

Впродовж вихідних днів прикордонники Мостиського загону попередили ряд спроб незаконного перетинання державного кордону України нелегальними мігрантами. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Мостиського прикордонного загону.

 

У першому випадку, співробітники відділу прикордонної служби «Нижанковичі», що охороняє ділянку українсько-польського кордону на Львівщині, затримали трьох громадян Іраку без документів. Іноземців правоохоронці виявили в ході пошукових заходів за інформацією дільничного інспектора прикордонної служби, якому в свою чергу про появу невідомих в населеному пункті повідомили місцеві мешканці. Вході розбору охоронці кордону з’ясували, що в Україну іноземці потрапили легально, однак на меті мали продовжити подорож до Європи в незаконний спосіб. Рішення у справі щодо спроби незаконного перетинання державного кордону України прийматиме суд.

Також в пункті пропуску для автомобільного сполучення «Краківець», під час здійснення прикордонного контролю подорожніх, які виїжджали до Польщі, прикордонники затримали іноземця, який видавав себе за іншого громадянина. Під час перевірки документів у пасажирів мікроавтобусу увагу інспектора прикордонної служби привернув паспорт громадянина Туреччини. Прикордонник встановив суттєві відмінності між зовнішністю чоловіка та зображенням у паспорті, а відтак паспорт у громадянина виявився чужим. Згодом чоловік підтвердив, що паспортний документ йому не належить. Тепер подорожньому доведеться відповідати перед судом за спробу незаконного перетинання державного кордону України.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *