ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові створять 13 нових парковок

Наталя Дуляба

|

У Львові облаштують 13 нових парковок. Відповідну ухвалу сьогодні, 12 липня, прийняли під час сесії Львівської міської ради. «За» проголосували 47 депутатів, передає кореспондент Львівського порталу.

 

Як йдеться у пояснювальній записці до проекту ухвали, із 13 майбутніх парковок, які облаштують у всіх районах міста, 6 парковок будуть платними.

Також враховуючи звернення ПрАТ «Вільна Україна», міська рада Львова вирішила ліквідувати парковку на 50 місць на вул. Володимира Великого, 2.

Нагадаємо, сьогодні у Львові загалом існує 2811 паркомісць на платних автостоянках. Мерія пообіцяла влітку облаштувати ще понад 550 нових.

Як повідомляв Львівський портал, у Львові, особливо в центральній частині, водії ігнорують платні парковки через їхню дороговартість. Відтак вони все частіше паркують власні автівки просто серед вулиці, що перешкоджає руху громадського транспорту.

Саме тому з кінця вересня у Львові мають запрацювати інспектори з паркування, які матимуть нові повноваження для евакуації машини та випису штрафу водію.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *