ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині судитимуть водія, з вини якого у травні загинуло шестеро людей

Олександр Косик

|

На Львівщині судитимуть 36-річного мешканця Рівненщини, винуватця ДТП, внаслідок якої загинуло шестеро осіб. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі прокуратури Львівської області.

 

Нагадаємо, трагічна ДТП трапилась цьогоріч, 23 травня, на трасі Київ-Чоп, у селі Вербляни Буського району.

Підозрюваний, який керував мікроавтобусам Mercedes-Benz, не дотримався безпечної дистанції до автомобіля Mercedes-Benz Actros 2641 з напівпричепом Scmitz та допустив наїзд.

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди шестеро пасажирів мікроавтобуса від отриманих травм померли на місці події, ще двоє – отримали тяжкі та середньої тяжкості тілесні ушкодження.

Під час досудового розслідування Галицьким районним судом Львова винуватцю обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою без альтернативи внесення застави.

Обвинувальний акт у кримінальному провадженні скеровано до Буського районного суду Львівської області для розгляду по суті.

Довідково: санкція вказаної статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком до 10 років із трирічним позбавленням права керувати транспортними засобами.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *