ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’ян запрошують благодійне святкування Купала

Омелян Шевчук

|

Благодійний фонд «Сестри Даліли» запрошує на святкування Івана Купала, щоб допомогти хворим на легеневу гіпертензією. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ЛМР.

 

В ресторанному комплексі «Арго» (вул. Шевченка, 186) 7 липня о 17.00 год. стартує святкування Івана Купала. В рамках святкування відбудеться показ мод та благодійний аукціон. Всі виручені кошти буде передано до Благодійного фонду «Сестри Даліли» на лікування хворих з легеневою гіпертензією.

Представлять колекцію моделі — учасниці Міс Львів — 2018. Також відбудеться виступ від Julia models. Поряд з моделями на подіум вийдуть пацієнтки з легеневою гіпертензією. Гостей розважатимуть музичні гурти: Львівські фанфари, Лірвак, Independence, Red Sofa. Хедлайнер свята — Оксана Муха. Спеціальний гість — Андріана. Колорит події буде відповідним, дресс код — етно-стиль. Вхід вільний.

Діти сумувати також не будуть. Спеціально для них встановлять розважально-ігровий майданчик. Також будуть фотозони, катання на ретро-автомобілі, каруселі, аквагрим та веселі анімації. На гостей чекають сюрпризи.

«Гарний настрій та українські традиції святкування Купала будуть забезпечені, і це дасть можливість нам всім долучитись до благодійних речей», — розповідають організатори.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *