ОСТАННІ НОВИНИ

Минула доба на Донбасі пройшла без втрат

Олександр Косик

|

Минулої доби бойовики вели вогонь із застосуванням переважно гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї – усього зафіксовано 25 обстрілів, 2 з яких – із важкого озброєння, втрат серед українських військових немає. Про це йдеться у ранковому зведенні прес-центру Операції об’єднаних сил, передає Львівський портал.

 

«Упродовж минулої доби ситуація в районі проведення ООС залишалася контрольованою. Російські окупаційні війська, нехтуючи рішенням ТКГ щодо встановлення так званого “хлібного перемир’я”, проявляли невисоку активність практично по всій лінії зіткнення», – заявили у прес-центрі.

«На Луганському напрямку неспокійно було в районі населених пунктів Щастя, Новоолександрівка, Кримське, де ворог застосовував гранатомети, великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю. А наших захисників Троїцького бойовики провокували пострілами із 82-мм міномету.

Минулої доби противник також відкривав вогонь у районі Світлодарської дуги. Там наші позиції обстрілювалися із гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї», – наголосили у штабі.

На Горлівському напрямку бойовики розгорнули бойові дії у районі населеного пункту Луганське, де відкривали вогонь по українських позиціях із гранатометів та великокаліберних кулеметів – із мінометів калібром 120 мм обстріляли Зайцеве, по позиціях у районі Гладосового відпрацювала БМП.

На Донецькому напрямку упродовж минулої доби було тихо.

«Неспокійно було на Маріупольського напрямку у районі населених пунктів Водяне, Гнутове та Широкине. Вогнем з гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї ворог намагався змусити наших захисників відкрити вогонь у відповідь», – йдеться у звіті.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *