ОСТАННІ НОВИНИ

У всіх львівських школах проведуть батьківські збори, щодо нападу неповнолітніх на табір ромів

Соломія Григор'єва

|

У всіх школах міста для батьків учнів 9−11 класів відбудуться загальношкільні збори щодо ситуації, яка склалася за участі неповнолітніх. Зокрема мова йде про напад на табір ромів поблизу Львова. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міськради.

 

Управління освіти Львівської міської ради скерувало доручення на усі районні відділи освіти, щодо проведення загальношкільних збори для батьків учнів 9−11 класів міста Львова, щоб застерегти увагу батьків на тому, щоб вони слідкували, де їхні діти перебувають у вечірній час, з ким спілкуються, у яких соцмережах знаходяться, які секції відвідують.

«Загальношкільні батьківські збори відбудуться у всіх школах міста Львова. Завтра зранку, о 9.00 год. відбудуться наради керівників навчальних закладів міста Львова по районах. Начальники відділів проведуть такі наради з керівниками навчальних закладів за участі практичних психологів, а вкінці дня керівники навчальних закладах проведуть батьківські збори у всіх школах міста Львова щодо ситуації, яка склалася за участі неповнолітніх», — зазначила директорка департаменту гуманітарної політики ЛМР Галина Слічна.

Як повідомляв Львівський портал, пізно ввечері 23 червня у Львові напали на табір ромів, унаслідок чого загинув один чоловік та ще троє людей дістали поранення.

Львівські поліцейські оперативно затримали сімох молодиків віком 16-17 років, учнів трьох львівських шкіл, підозрюваних у причетності до нападу. Крім того, правоохоронці встановили і затримали 20-річного організатора цього нападу.

Підозрювані у нападі на табір ромів у Львові визнали свою приналежність до незареєстрованого угруповання«Твереза і зла молодь».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *