ОСТАННІ НОВИНИ

Працюємо над тим, щоб відмінити ПДВ на внутрішні перевезення і здешевити ціни на ці квитки, – керівниця аеропорту «Львів»

Соломія Головіна

|

Гендиректор аеропорту «Львів» Тетяна Романовська повідомила, що спільно з Урядом вони працюють над тим, щоби відмінити ПДВ на внутрішні перевезення і таким чином здешевити квитки на польоти. Про це вона заявила сьогодні, 25 червня, під час апаратної наради у Львівській ОДА, передає кореспондент Львівського порталу.

 

«Ми працюємо спільно з урядом і просимо відмінити ПДВ на внутрішніх перевезеннях, тому що на міжнародних рейсах його нема, а на внутрішніх – є. Щоби пасажири могли літати внутрішніми рейсами в українців нема таких великих коштів. Ціна перевезення повинна бути зменшена саме за рахунок цього ПДВ», – зазначила директор летовища.

І додала, що можливо ціни на польоти по Україні подешевшають вже наступного року:

«Я розмовляла про це на транспортному комітеті, зокрема, з міністром. Щодо цього є деякі такі плани на наступний рік, щоби здешевити ці перевезення».

Додамо, що торік аеропорт Львів прийняв 1 млн 100 пасажирів, цього року у планах збільшити цей показник до 1 млн 700 пасажирів.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *