ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині двоє школярів викрали розприскувачі з фонтану

Олександр Косик

|

На Львівщині правоохоронці перевіряють причетність дітей до викрадення розприскувачів з фонтану. Викрадені латунні розприскувачі працівники поліції виявили в одному з пунктів прийому металобрухту в Дрогобичі. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області.

 

Сьогодні, 25 червня, у Дрогобицький відділ поліції із заявою про крадіжку звернувся директор одного з місцевих комунальних підприємств. За словами заявника, протягом двох ночей з фонтану, розташованого на площі Шевченка у Дрогобичі, було викрадено чотири латунних розприскувача.

Відомості про подію були внесені в Журнал єдиного обліку. Як встановили працівники поліції до скоєння крадіжки причетні двоє місцевих мешканців – хлопці віком 11 та 12 років. Викрадені розприскувачі правоохоронці виявили в одному з пунктів прийому металобрухту.

Хлопців правоохоронці опитали у присутності батьків, наразі встановлюються обставини події, вирішується питання правової кваліфікації злочину згідно норм Кримінального кодексу України.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *