ОСТАННІ НОВИНИ

Відчути себе рятувальником: як у центрі Львова святкують Сімейний день надзвичайних ситуацій

Олена Карп'юк

|

Сьогодні, 24 червня, на площі А. Міцкевича триває свято Сімейного дня надзвичайних ситуацій, де дітям показують, в чому полягає робота рятувальників. Про це Львівському порталу повідомили у Головному управлінні ДСНС у Львівській області.

«Програма свята передбачає проведення  змагань «Найсильніший рятувальник Львівщини». Малюки також зможуть спробувати виконати необхідні вправи на дитячих тренажерах й позмагатися за звання «Найсильніший юний рятувальник». Також діти ознайомляться із роботою вогнегасника та ліквідують ним умовну пожежу», – йдеться у повідомленні.

Гостей свята чекає виставка сучасної пожежно-рятувальної техніки і обладнання, локації кінологів зі своїми талановитими улюбленцями, хіміків-рятувальників та гірських рятувальників, де діти зможуть виконати переправу.

Також малеча зможе спробувати себе у ролі диспетчера служби 101 та разом із психологами ДСНС розфарбувати розмальовки із правилами безпеки.

Впродовж дня для дітей та дорослих працюватимуть майданчики, на яких можна буде ознайомитися з різними професіями працівників ДСНС, ліквідувати умовну пожежу та відчути себе в ролі справжнього вогнеборця.

Рятувальники демонструватимуть свої вміння надавати допомогу у ДТП й наочно продемонструють розбір конструкцій понівеченого автомобіля.

Також на згадку про подію кожен відвідувач зможе зробити яскраве фото на тематичній фото-зоні разом із Левом-рятувальником.

Фото: ДСНС Львівщини

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *