ОСТАННІ НОВИНИ

Скеледром, концерти та битва «на купинах»: як у Львові святкують День молоді

Олена Карп'юк

|

Сьогодні, 24 червня, у парку «На валах» (сквер напроти Львівської ОДА, вул. Винниченка, 18) тривають святкування з нагоди Дня молоді, які завершаться аж о 01:00 год. ночі. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

 

В межах святкувань для львів’ян підготували мокрий волейбол, битву «на купинах», надувний скеледром та змагання в інтелектуально-розважальній грі «Mind Game».

Окрім цього, в парку «На валах» функціонує дитяче містечко, еко-бібліотека, майстер-класи та лекторій.

Програма музичних виступів:

20:00-21:00 год. – Шосте Чуття, український рок-гурт, створений у Львові.Колектив запалював на фанзонах футбольного чемпіонату «Євро-2012» та пісенного конкурсу «Євробачення-2017».

21:00-22:00 год. – Гурт «Rockoko», що грає кавери гуртів Metallica, AC/DC, NirvanaГурт музикує в стилі symphonicrock та instrumentalrock.«Дослівно поняття «рококо» перекладається, як мушля неправильної форми. А Вікіпедія пише, що це стиль мистецтва, який створений для задоволення жіночих примх. Ну, нам підходить», – пожартував в одному з інтерв’ю учасник гурту «Rockoko» Ігор Процик.

22:00-23:00 год. – Аркадій Войтюк, український співак у кантрі/фолк/інді стилях, фіналіст популярного співочого шоу Ікс-Фактор (The X FactorUkraine) та конкурсу «Нова хвиля», номінант музичної премії YunaAwards 2013, а ще незмінний учасник команди «VIP Тернопіль».

Зазначимо, День молоді – свято, яке відзначається щорічно в останню неділю червня відповідно до Указу Президента України від 22 червня 1994 року N 323/94 «Про День молоді».

Фото: Львівська ОДА

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *