ОСТАННІ НОВИНИ

За вчинений на Львівщині розбій азербайджанцям світить до 12 років тюрми

Олена Карп'юк

|

Чотирьом громадянам республіки Азербайджан повідомили про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.3 ст.187 КК України (розбій, поєднаний з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище). Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі прокуратури Львівської області.

 

18 червня вказані особи приїхали у гості в село на Бродівщину до знайомого (теж азербайджанця) та учотирьох спланували розбійний напад на його односельчанина-підприємця.

У ході досудового розслідування встановлено, що двоє із нападників проникли у помешкання бізнесмена та завдали йому і його дружині численних ударів металевою палицею по голові та тілу.

Зловмисники привласнили гроші, ювелірні вироби, побутову техніку потерпілих та утекли з місця злочину на автомобілі. Одного із них виявили у цьому ж селі, а ще трьох – львівські правоохоронці затримали наступного дня у Житомирі, коли ті намагались продати накрадене.

Наразі іноземцям обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без можливості внесення застави. За вчинене на зловмисників чекає до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Досудове розслідування триває.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *