ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові збирають кошти на операцію для учасника АТО Юліана Циганка

Олена Карп'юк

|

43-річний львів’янин і учасник АТО Юліан Циганко у листопаді 2015 року був важко поранений під час бойового завдання. З цього часу дотепер він перебуває на лікуванні і переніс уже більше, ніж 50 операцій. Зараз чоловік, який не має родини, потребує операції для відновлення цілісності кишкового тракту. Всіх небайдужих закликають долучитися і допомогти у його лікуванні. Про це Львівському порталу повідомили у Львівській ОДА.

 

Циганко Юліан безпосередньо брав участь в АТО з липня 2014 року по листопад 2015 року. 17 листопада 2015 року був важко поранений під час виконання бойового завдання, відтоді чоловік перебуває на лікуванні.

Зараз львів’янин  знаходиться на лікуванні в Університетській клініці (Landesklinikum Korneuburg, Wiener Ring 3-5, 2100 Korneuburg) у Відні і потребує операції для відновлення цілісності кишкового тракту. Щоденні витрати на лікування у цій клініці становлять 798 євро. Загалом вартість зазначеної операції та післяопераційного періоду на сьогодні становить 43 тисячі євро.

Всіх небайдужих закликають відгукнутися і допомогти Юліану Циганку. Збір коштів на лікування проводиться на рахунок Циганка Юліана Анатолійовича, номер рахунку у Приватбанку – 5168 7427 1369 3020.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *