ОСТАННІ НОВИНИ

Мешканка Сколівщини потрапила у реанімацію через укус змії

Олена Карп'юк

|

Вчора,  22 червня, о 18:25 год., у реанімаційне відділення Сколівської центральної районної лікарні у стані середнього ступеня важкості госпіталізували жительку с. Верхнє Синьовидне Сколівського району. Про це Львівському порталу повідомили у департаменті цивільного захисту населення Львівської ОДА.

 

36-річну жінку на власній присадибній ділянці у ліву стопу вкусила змія.

З огляду на збільшення випадків укусів зміями людей та наближення вихідних днів мешканцям Львівщини нагадують про необхідність дотримання заходів безпеки під час відпочинку на природі.

Пам’ятайте: легше запобігти укусу, ніж лікувати його наслідки. Тому йдучи у ліс, необхідно дотримуватися заходів безпеки. Гумові чоботи або черевики на ногах, штани із цупкої тканини, які не облягають щільно ноги, допоможуть людині навіть при нападі змії залишитися неушкодженою. Адже плазун прокусить тільки тканину штанів, а не шкіру. Розсувати зарості рекомендується довгою палкою, щоб не наражати себе на зайву небезпеку.  Також не варто сунути руки у різні щілини або руїни.

Детальніше про те, як вберегтися від укусу змії можна прочитати у матеріалі Львівського порталу : «Обережно, змії. Все, що потрібно знайти, аби не стати жертвою плазунів».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *