ОСТАННІ НОВИНИ

Доба на Донбасі пройшла без втрат

Олена Карп'юк

|

Упродовж 22 червня інтенсивні бойові дії на Донбасі тривали на Луганському та Маріупільському напрямках. Російсько-окупаційні війська 27 разів порушували режим припинення вогню, із них 8 разів застосовували заборонену Мінськими домовленостями зброю. Втрат серед українських бійців немає. Про це Львівському порталу повідомили у прес-центрі Операції об’єднаних сил.

 

Напружена ситуація залишається в районі населеного пункту Новотошківське, що на Луганщині. Поряд зі стрілецькою зброєю та гранатометами, окупанти минулої доби відкривали вогонь зі 122 мм артилерії та 120 мм мінометів.

На Донецькому напрямку ворог переважно застосовував стрілецьку зброю та гранатомети. Бої невисокої інтенсивності точилися на різних ділянках фронту. Зокрема біля населених пунктів Верхньоторецьке, Авдіївка, Луганське та Зайцево ворог відкривав вогонь із гранатометів та великокаліберних кулеметів.

На Маріупольському напрямку в районах населених пунктів Водяне та Гнутово активні бойові дії розпочалися близько 18:00 год. Упродовж години противник вів вогонь з артилерії 122-го калібру. Також по позиціях Об’єднаних Сил біля Лебединського ворог відкривав вогонь із мінометів калібром 120 мм. Захисники Маріуполя надійно утримували позиції та не дозволили окупантам покращити своє тактичне положення.

Упродовж поточної доби ворог двічі відкривав вогонь по наших захисниках у районі Новотошківського з мінометів 82-го калібру, а також двічі обстріляв позиції біля Лебединського з гранатометів та стрілецької зброї.

Під час бойових дій протягом минулої доби втрат серед українського війська немає

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *