ОСТАННІ НОВИНИ

Ультрасучасний житловий комплекс Парус City: львів’ян запрошують на відкриття центру продажу

Олена Карп'юк

|

У суботу, 7 липня, у Львові на вул. Кульпарківській, 93 розпочинає свою роботу відділ продажу наймасштабнішого проекту компанії ПАРУС Development – ПАРУС City. Львів’ян та гостей міста запрошують на офіційну церемонію відкриття, під час якої вони матимуть можливість отримати кілька спеціальних пропозицій. Про це Львівському порталу розповіли організатори заходу.

«ПАРУС City є нашим найбільшим проектом. Це буде сучасний мікрорайон із максимально наповненою інфраструктурою та власними відпочинковими зонами. Особливу увагу ми приділили озелененню – 40% території займатимуть парки та інші green area. А родзинкою всього сучасного житлового комплексу стане бізнес-центр футуристичного дизайну. У проекті ПАРУС City ми намагались максимально задовольнити потреби майбутніх мешканців, створивши все, що потрібно для життя, в одній локації. Тож ми радо запрошуємо всіх на відкриття центру продажу, яке відбудеться 7 липня о 14:00 годині», –розповів директор, співзасновник та інвестор компанії ПАРУС Development Олег Манзій.

За його словами, з цієї нагоди компанія організовує церемонію відкриття, на яку запрошує всіх охочих. Також під час заходу гості зможуть виграти спеціальні пропозиції від забудовника, отримати різні подарунки та проконсультуватися з менеджерами компанії щодо будь-яких питань.

«Відкриття центру продажу ПАРУС City є дуже важливою подією, до якої ми ретельно готувалися. Лише сам його вигляд, над яким працювали відомі дизайнери, підкреслює концепцію ультрасучасності всього житлового кварталу. А це спрощує комунікацію з потенційним покупцем, адже він одразу на власні очі бачить результат нашої роботи», – зазначила співзасновниця, інвестор та ідейний натхненник компанії Наталя Рудюк.

Зазначимо, майбутній квартал ПАРУС City складатиметься з житлових будинків, комерційних приміщень та багаторівневого паркінгу. Також у комплекс входить сучасний бізнес-центр, дитячий центр розвитку, перша в Україні комплексна приватна клініка, заклади громадського харчування, супермаркети і магазини, фітнес-салони та аптеки. Крім великої кількості зелених насаджень, забудовник подбав і про ще одну екоскладову: на території комплексу планують облаштувати інноваційні системи сортування сміття.

Сам житловий комплекс ПАРУС City, який розташовуватиметься на вул. Кульпарківській, має дуже зручну локацію: відстань від нього до центру Львова, аеропорту і залізничного вокзалу становить всього лише 3 км.

Додамо також, що ПАРУС City є вже п’ятим успішним житловим проектом компанії ПАРУС Development у Львові.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *