ОСТАННІ НОВИНИ

Патрульні затримали 19-річного юнака, який вночі на Сахарова вчинив грабіж

Юлія Шпак

|

У Львові вночі патрульні затримали 19-річного юнака, який вчинив грабіж, а коли побачив автомобіль поліції, то викинув усі награбовані речі та почав втікати. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Патрульної поліції у Львівській області.

 

Сьогодні вночі, інспектори патрульної поліції 1 батальйону отримали повідомлення про те, що на вулиці Сахарова відбувся грабіж.

Двоє невідомих відкрито заволоділи майном потерпілого та побігли у сторону центру. Всі екіпажі отримали опис злочинців та направилися на пошуки. Один з нарядів, який патрулював на вулиці Шота Руставелі, помітив чоловіка, який підходив під орієнтування. Коли патрульні під’їхали ближче, особа кинула щось на землю та почала швидко йти геть.

Його наздогнали, зупинили та пояснили, що неподалік відбувся злочин і він підходить під опис, який надав потерпілий. Разом з чоловіком патрульні підійшли до речей, які він залишив та попросили його пояснити, чому він так вчинив. Громадянин почав все заперечувати та казати, що це не його.

На місце події прибув заявник та підтвердив патрульним, що це його майно. Також він впізнав підозрюваного. На місце події викликали слідчо-оперативну групу. Згодом 19-річного затриманого доставили до Личаківського відділу поліції. Справу розглядають слідчі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *