ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині четверо людей потрапили у реанімацію через укуси змій

Вероніка Рой

|

Вчора, 21 червня, на Львівщині четверо людей потрапили до лікарні через укуси змій. Про це Львівському порталу повідомили у департаменті цивільного захисту Львівської ОДА.

 

Так, о 14:15 год., у реанімаційне відділення Сколівської ЦРЛ в стані середнього ступеня важкості було госпіталізовано 39-річну жительку с. Воловець Закарпатської області, яку біля с. Лози Сколівського району в ліву кисть вкусила змія.

Також о 20:35 год., у реанімаційне відділення Сколівської ЦРЛ в стані середнього ступеня важкості було госпіталізовано 24-річну жительку с. Верхнє Синьовидне Сколівського району, яку біля села в праву гомілку вкусила змія.

Окрім цього, о 21:10 год., у реанімаційне відділення Сколівської ЦРЛ у важкому стані було госпіталізовано 71-річну жительку с. Плав’є Сколівського району, , яку біля села в праву гомілку вкусила змія.

Ще один випадок надійшов о 22:05 год: у реанімаційне відділення Сколівської ЦРЛ у стані середньої важкості було госпіталізовано 15-річну жительку с. Жупани Сколівського району, яку біля села в ліву стопу вкусила змія.

Детальніше про те, як вберегтися від укусу змії можна прочитати у матеріалі Львівського порталу : «Обережно, змії. Все, що потрібно знайти, аби не стати жертвою плазунів».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *