ОСТАННІ НОВИНИ

Доба у зоні бойових дій на Донбасі: один український захисник отримав осколкове поранення

Юлія Шпак

|

Під час бойових дій минулої доби один український захисник отримав осколкове поранення. Його було оперативно доставлено до лікувального закладу, стан здоров’я характеризується як задовільний. Про це Львівському порталу повідомили у інформаційно-аналітичному центрі Нацбезпеки України.

 

Луганський напрямок

Зафіксовано 10 прицільних обстрілів з боку противника.

Надвечір та вночі, поблизу н.п Новотошківське в бік підрозділів Об’єднаних сил окупанти вели вогонь з мінометів 120-го та 82-го калібрів випустивши 4 ворожі міни. Російсько-окупаційні війська не припиняли стрілянину й на інших, ділянках лінії зіткнення на Луганщині. Зокрема, по оборонцям Троїцького, Зайцевого, Залізного та Станиці Луганської бойовики застосовували гранатомети, великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю.

Наші захисники відкривали вогонь у відповідь зі штатної стрілецької зброї.

Донецький напрямок

Порівняно із попереднім днем ворожа активність дещо збільшилася. Тут зафіксовано 21 прицільний обстріл з боку окупантів, проти 20  обстрілів, які зафіксовані попередньої доби.

Неспокійно було поблизу н.п. Гнутове, де противник застосував артилерію та випустив 2 снаряди калібру 122мм.

Ввечері, неподалік Старогнатівки, з окупованого н.п Білокам’яна противник обстріляв наших оборонців з мінометів 82-го калібру. Там було зафіксовано 15 розривів ворожих мін.

Не припинялись вогневі провокації з боку противника також поблизу н.п Широкине, Лебединське, Павлопіль, Кам’янка, Новогригорівка, Водяне, Авдіївка, Мар’їнка, Піски, Мар’їнка, Чермалик та Красногорівка.

Біля згаданих населених пунктів противник вів прицільний вогонь з великокаліберних кулеметів та гранатометів різних типів, а також зі стрілецької зброї.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *