ОСТАННІ НОВИНИ

День молоді у Львові: містян кличуть на концерт та нічний кіноперегляд просто неба

Дарина Смеречанська

|

Львів’ян та гостей міста кличуть на святкування Дня молоді 24 червня у Сквер на валах. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

 

Програма музичних виступів:

20:00-21:00 – Шосте Чуття, український рок-гурт, створений у Львові.Колектив запалював на фанзонах футбольного чемпіонату «Євро-2012» та пісенного конкурсу «Євробачення-2017».

21:00-22:00 – Гурт «Rockoko», що грає кавери гуртів Metallica, AC/DC, NirvanaГурт музикує в стилі symphonicrock та instrumentalrock.«Дослівно поняття «рококо» перекладається, як мушля неправильної форми. А Вікіпедія пише, що це стиль мистецтва, який створений для задоволення жіночих примх. Ну, нам підходить», – пожартував в одному з інтерв’ю учасник гурту «Rockoko» Ігор Процик.

22:00-23:00 – Аркадій Войтюк, український співак у кантрі/фолк/інді стилях, фіналіст популярного співочого шоу Ікс-Фактор (The X FactorUkraine) та конкурсу «Нова хвиля», номінант музичної премії YunaAwards 2013, а ще незмінний учасник команди VIP Тернопіль.

Святкування розпочнеться о 14:00 год у парку «На валах» (сквер напроти Львівської ОДА, вул. Винниченка, 18) і триватиме до 01:00. Після концерту усіх чекає нічний кіноперегляд просто неба.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *