ОСТАННІ НОВИНИ

Дві шахрайки «зняли порчу» молодій мешканці Золочева за 27 тисяч гривень

Юлія Шпак

|

Дві зловмисниці під приводом «зняття порчі» видурили у 25-річної жінки гроші та золоті прикраси на суму близько 27 тисяч гривень. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції у Львівській області.

 

Із заявою про шахрайство в Золочівський відділ поліції 20 червня звернулась 25-річна жителька району. Жінка розповіла, що напередодні на одній з вулиць міста до неї підійшла незнайома жінка віком 50-56 років та спитала котра година. Після цього вона сказала, що на заявниці та її родині лежить порча, яку потрібно  терміново зняти. Незнайомка відвела її у менш людне місце, згодом до них підійшла ще одна молода жінка.

«Потерпіла розповіла, що була ніби під гіпнозом. Вона зняла з себе прикраси (золоті сережки, золотий ланцюжок з кулоном, два персня та срібний браслет) і віддала їх зловмисницям разом із гаманцем та мобільним телефоном. Сума завданих збитків становить близько 27 тисяч гривень.

За цим фактом відкрито кримінального провадження за ч.1 ст.190 (шахрайство) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті, – до трьох років обмеження волі. Правоохоронці встановлюють осіб, причетних до злочину, проводиться досудове розслідування.

Правоохоронці просять бути обережними і не довіряти людям, яких випадково зустріли на вулиці – вони можуть бути шахраями.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *