ОСТАННІ НОВИНИ

Для дітей загиблих учасників АТО організовують відпочинок за кордоном

Андрій Котенський

|

Незабаром на дітей, батьки яких загинули під час бойових дій у зоні проведення антитерористичної операції, очікує незабутній та приємний сюрприз – відпочинок за кордоном. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службв військової прокуратури Західного регіону України.

 

Діти віком 8-12 років вирушать на канікули до всесвітньо відомого туристичного центру біля підніжжя Татр, що у місті Закопане (Республіка Польща). Подію у мальовничому центрі, який зачарує дітлахів своєю природою та унікальною атмосферою гірського містечка, заплановано на період з  15  до  29  серпня 2018 року.

З благородною метою, аби малеча наших мужніх Героїв відчула свято літа, за підтримки військової прокуратури Західного регіону України та громадських організацій Львівщини, вказаний гірський відпочинок організовує комітет Inter Country Committees ICC Польща-Україна, Україна-Польща.

За додатковою інформацією стосовно поїздки та формування списків охочих відпочити прохання звертатися до начальника секретаріату військової прокуратури регіону Андрія Ройка за тел. 032-255-36-99, 032-233-31-18.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *