ОСТАННІ НОВИНИ

Бубка відкриє олімпійський день у Львові

Омелян Шевчук

|

Президент Національного олімпійського комітету України Сергій Бубка відкриє олімпійський день у Львові. Урочисті заходи з нагоди свята у суботу, 23 червня, розпочнуться о 10:30 на площі перед львівською оперою. Про це Львівському порталу повідомили організатори заходу.

 

Всесвітній Олімпійський день – це справжнє свято спорту, яке об’єднує людей незалежно від віку, статі, політичних, релігійних уподобань та фізичних можливостей.

«Олімпійський день проводиться щороку майже в 200 країнах світу і присвячується дню створення Міжнародного Олімпійського Комітету (23 червня 1894 року). Запрошуємо усіх бажаючих долучитись до святкування, познайомитись та поспілкуватись з зірками спорту Львівщини та взяти участь у майстер класах з різних видів спорту», закликає голова відділення НОК України у Львівській області Юрій Турянський.

У програмі святкування – зустріч та знайомства з титулованими олімпійцями Львівщини, зарядка з олімпійцем, символічний забіг на 500 метрів для усіх бажаючих, виставка олімпійської літератури, показові виступи та майстер-класи з таких видів спорту: велотріал, важка атлетика, карате, футбол, настільний теніс, скелелазання, бокс, бадмінтон, дзюдо, тхеквондо, баскетбол, художня гімнастика та лижний спорт.

Також відбудеться розіграш подарунків серед усіх присутніх на святкуванні міжнародного олімпійського дня.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *