ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині планують забезпечити житлом понад 80 дітей-сиріт

|

З початку року  за кошти обласного та місцевих бюджетів придбали житло вже для 11 дітей – сиріт, позбавлених батьківського піклування та осіб з їх числа. У планах забезпечити житлом понад 80 дітей-сиріт. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ЛОДА.

 

Як повідомили у Службі у справах дітей Львівської ОДА, на засіданні комісії розглянули  придбання ще 10 житлових об’єктів для 19 дітей-сиріт, позбавлених батьківського піклування та. Зокрема у Яворівському, Жовківському, Буському, Сколівському, Радехівському, Жидачівському, Кам’янка-Бузькому, Cтаросамбірському районах та м. Дрогобич.

З державного бюджету на придбання житла для дітей сиріт, осіб з їх числа, а також на проектні, будівельно-ремонтні роботи  області виділили кошти з державного бюджету у сумі 13850,8 тис гривень.

Відтак, за ці кошти планують придбати понад 30 квартир для дітей-сиріт. Окрім того, за рахунок коштів державної субвенції цьогоріч планують збудувати  будинок сімейного типу у Яворівському районі.

«Станом на 15 червня Комісія з питань розподілу коштів субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам  під час засідання прийняла рішення щодо придбання 16 житлових об’єктів для 22 дітей-сиріт. Цьогоріч плануємо забезпечити житлом понад 80 дітей-сиріт області за кошти обласного і державного бюджетів», – зазначив начальник Служби у справах дітей Львівської ОДА Володимир Лис.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *