ОСТАННІ НОВИНИ

Львівська облрада заборонила російську попсу в Дні жалоби

Соломія Головіна

|

Депутати Львівської обласної ради сьогодні, 19 червня, прийняли проект рішення про відзначення на території області Днів скорботи та вшанування пам’ятних дат, передає кореспондент Львівського порталу.

 

Отож, облрада рекомендуватиме органам місцевого самоврядування Львівщини оголошуватиме на відповідній території дні жалоби під час поховання загиблих воїнів-уродженців Львівської області за місцем їх реєстрації чи проживання. Також рекомендується обмежити у Дні жалоби та пам’ятні дати проведення розважально-концертних заходів, спортивних змагань та вжити заходи щодо внесення відповідних змін до програм теле- та радіопередач місцевих телерадіоканалів.

Водночас органам місцевого самоврядування рекомендують прийняти рішення про заборону в закладах культури, ресторанах, клубах, підприємствах, громадському транспорті виконання та відтворення аудіовізуальних творів російських співаків, які визначені як такі, що створюють загрозу національній безпеці України. Також пропонується заборонити публічне виконання українцями та особами, які тимчасово перебувають на території України, аудіовізуальних творів артистів Росії в скверах, парках, на вулицях, площах, проспектах, а також відтворення цих творів у закладах торгівлі та громадського харчування на Львівщині.

Як повідомляв Львівський портал, голова Львівської ОДА Олег Синютка скерував листи до підприємців із проханням переглянути музичний репертуар у своїх закладах та у громадських місцях й відмовитися від низькопробної російської попси

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *