ОСТАННІ НОВИНИ

У мерії розібралися, що сталося із дорогими вказівниками

Андрій Котенський

|

Дорогі вуличні вказівники, які встановили по Львову у 2010 році, виявилися пошкодженими кіношниками під час зйомок фільму. Про це повідомив заступник міського голови Львова із питань розвитку Андрій Москаленко, передає кореспондент Львівського порталу.

 

«Сьогодні звернули увагу на вказівник, де нібито зійшла фарба і під нею виявився старий вказівник десь з Балтії. А насправді – то наклейка, яку забули після зйомок фільму зняти кіношники. Наклейку зняли, але клей настільки сильний, що пошкодив оригінальну фарбу.

Фото Андрія Москаленка.

Дякую Василю Расевичу, що звернув увагу. Наші служби ретельніше пильнуватимуть зйомки і пост зйомки, а ми у свою чергу знайдемо тих, хто пошкодив і виставимо їм рахунок за нищення вказівника», – прокоментував ситуацію Андрій Москаленко.

Раніше повідомлялося, що мерія видавала списані вуличні вказівники за нові?

Як відомо, 8 років тому до дня міста у центральній частині Львова встановили близько дві сотні нових табличок з назвами вулиць, які містять транслітерацію латинськими літерами.

Встановлення табличок у 2010 році було частиною проекту TACIS «Створення туристично-інформаційної інфраструктури в м. Львові». Це був перший проект з ознакування в Україні на який Львів витратив майже 760 тисяч євро.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *