Сьогодні на «Арені Львів» зіграють легенди футболу України та Грузії

Юлія Шпак

|

Сьогодні, 16 червня, у Львові на «Арені Львів» відбудеться футбольний матч між національними збірними України та Грузії серед ветеранів. Початок матчу о 18:30. Про це повідомляє сайт «Арени Львів».

 

Зустрічі легенд футболу двох дружніх країн уже стали доброю традицією. Українці двічі гостювали у Тбілісі, приймаючи участь у представницькому турнірі пам’яті Давіда Петріашвілі. А в травні минулого року грузинські футболісти завітали до Києва, де на НСК «Олімпійський» протистояли збірній України.

«І ось, нова зустріч наших улюблених футболістів! Яка завжди стає святом, даруючи глядачам неперевершені емоції та гарний настрій. Головний тренер «синьо-жовтих» Анатолій Дем’яненко закличе до складу найкращих гравців країни минулих років, це будуть виконавці першої величини, справжня гордість вітчизняного футболу. Керманич червоно-білих Александр Чивадзе обіцяє гідну «зіркову» відповідь, і його слова ніколи не розходяться з ділом», – йдеться у повідомленні.

Попередню згоду на участь дали Кахабер Каладзе, Георгій Деметрадзе, Леван Кобіашвілі, Александр Іашвілі, Гоча Джамараулі, Сергій Ребров, Володимир Єзерський, Василь Рац, Сергій Нагорняк, Едуард Цихмейструк, Сергій Назаренко, Віталій Рева та інші «зірки» футболу обох країн. І це далеко не повний перелік гравців.

Фото: сайт “Арени Львів”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *