ОСТАННІ НОВИНИ

Громадянка Польщі втратила автомобіль через цигарки

Омелян Шевчук

|

У пункті пропуску Рава-Руська – Гребенне працівники митниці викрили спробу незаконного переміщення майже 170 пачок сигарет громадянкою Польщі. Про це Львівському порталу повідомили у ДФС України у Львівській області.

 

За даними відомства, тютюнові вироби 41-річна громадянка Республіки Польщі заховала у спеціальному тайнику та конструктивних порожнинах автомобіля «Audi B5».

«Під час перетину кордону вона обрала смугу спрощеного митного контролю «зелений коридор». Однак у працівників митниці виникли підозри щодо приховування від митного контролю товарів. Тож автомобіль було скеровано в бокс поглибленого огляду транспортних засобів та товарів. Там під час спільного митно-прикордонного контролю транспортного засобу виявлено приховані від митного контролю 168 пачок сигарет», – йдеться у повідомленні.

Полька вчинила дії, спрямовані на переміщення товарів через митний кордон України з приховуванням від митного контролю. За цим фактом складено протокол. Товар та автомобіль вилучено. Їх вартість буде встановлено додатково.

Справу скерують до суду.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *