ОСТАННІ НОВИНИ

Поліцейські викрили чоловіка, який вчора «замінував» King Сross Leopolis

Олена Карп'юк

|

Правоохоронці встановили, що повідомлення про замінування торгівельно-розважального центру, розташованого неподалік Львова у Пустомитівському районі, вчора, 10 червня, надав 38-річний мешканець Новояворівська. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікацій Головного управління Національної поліції у Львівській області.

 

Чоловік учора, близько 17:20 год., повідомив у поліцію, що володіє інформацією про те, що в кількох магазинах, розташованих в одному з торгівельно-розважальних центрів, закладена вибухівка.

На місці події працювали експерти-вибухотехніки, кінологи, слідчо-оперативна група та працівники інших служб. Правоохоронці обстежили приміщення торгівельно-розважального центру та прилеглу територію, евакуювали близько 700 працівників та 2000 відвідувачів закладу.

«Огляд тривав більше трьох годин, і на цей час роботу закладу було припинено. Ніяких вибухонебезпечних та підозрілих предметів у самому центрі та на прилеглій території поліцейські не виявили. Разом із тим під час оперативно-розшукових заходів правоохоронці встановили, що неправдиве повідомлення про замінування надав 38-річний мешканець Новояворівська», – розповів т.в.о. начальника Головного управління Національної поліції у Львівській області Тарас Сабанюк.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.259 (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності) КК України. Санкція статті передбачає покарання – від 2 до 6 років позбавлення волі.

Наразі працівники поліції встановлюють обставини події, досудове розслідування триває.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *