ОСТАННІ НОВИНИ

Грузія стає ближчою! Відтепер зі Львова можна полетіти до Батумі

Соломія Григор'єва

|

Від сьогодні, 8 червня, авіакомпанія YanAir Airlines здійснює регулярні польоти за маршрутом Львів-Батумі. Рейси здійснюватимуть літаком Boeing 737двічі на тиждень по вівторках і п’ятницях. Мінімальна вартість квитка – 120 доларів.

 

«Хочу привітати львів’ян з відкриття нового напрямку компанії YanAir. Впевнений, що новий рейс стане великий фактором збільшення туристів до обидвох країн. Окрім того, додаткове транспортне сполучення між нашими державами однозначно будуть сприяти розвитку торгівельно-економічних відносин», – зазначив на прес-конференції з нагоди відкриття рейсу радник посла Грузії Іраклій Рогава.

Важливо зазначити, що перший рейс був заповнений більш ніж на половину (100 пасажирів з 168 можливих), що вже є дуже хороших показником.

«Авіакомпанії завжди відкривають польоти у напрямках, посилаючи на комерційну складову. Але нам було дуже важко вдмовитись від багато чисельних заявок аеропорту «Львів» і побажань наших пасажирів в Батумі, які змушені були літати до Києва, та повертатись до Львова транзитом. Тому ми постарались задовільними їх попит і відкрили прямий рейс до Львова. Тепер львів’яни зможуть відвідати сонячне місто Батумі та засніжені гори Кавказу», – розповів комерційний директор авіакомпанії YanAir Airlines Тарас Стригуненко.

 

Також він додав, що авіакомпанія зараз розглядає варіанти відкриття й інших напрямків до Львова, бо аеропорт «Львів» знаходиться в дуже перспективному регіоні. Тарас Стригуненко пообіцяв, що наступного літного сезону будуть відкриватися нові рейси, а можливо це станеться ще й у цьому зимовому сезоні.

«Дуже тішить, що від сьогодні ми прийматимемо гостів із зовсім іншою культурою та відкриваємо напрямок на Азію. Це наше дуже велике досягнення. Наші пасажири дуже люблять літаки цієї авіакомпанії, бо вона вже здійснює до нас чартерні рейси. Тішимось, що тепер є й регулярний рейс, та сподіваємось, що він буде не останнім», – сказала директорка львівського аеропорту Тетяна Романовська.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *