ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’ян закликають зробити медичне комплексне обстеження на вулиці

Анастасія Шостак

|

Зазвичай на професійне комплексне обстеження нам не завжди вистачає часу. Адже треба окремо записуватися до кожного лікаря, нудно сидіти у довгих чергах. Але львів’яни отримали змогу пройти обстеження фахових лікарів просто неба. Про це Львівському порталу повідомили організатори заходу – кампанія «Здорове місто» спільно з міським управлінням охорони здоров’я.

 

У кожного бажаючого буде змога пройти безкоштовне та якісне обстеження. Акція стартувала з 29 травня і триватиме до 9 червня.

До 9 червня у «Здоровому місті» консультують: терапевти, кардіологи, ендокринологи, гінекологи, мамологи, педіатри та сімейні лікарі. Тут можна виміряти артеріальний тиск, визначити індекс маси тіла, перевірити зір чи виміряти рівень глюкози в крові. Крім цього, на всіх локаціях працюють ще й пункти консультування щодо вибору сімейного лікаря та підписання декларацій.

За перший тиждень медичні містечка «Здорового міста» провели 4877 обстежень. З них у 12,5% осіб виявили патології та відправили на обстеження до лікарні. Найбільше відхилень від норми артеріального тиску – 21,9%.

Як відомо, «Здорове місто» працює щодня у іншій частині міста, із 11:00 до 16:00.

Ознайомитися із графіком та обрати найзручнішу для себе локацію можна за розкладом.

Окрему увагу приділено профілактиці захворюванням наймолодших. Тож 9 червня, з 09:00 до 13:00, на базі Міської дитячої лікарні (вул. Орлика, 4) проводитимуть безкоштовне обстеження дітей: УЗД внутрішніх органів, УЗД кульшових суглобів, діагностика захворювань шкіри, консультації ортопеда-травматолога, невропатолога, отоларинголога.

Не проґавте можливості обстежити себе та своїх діток, адже профілактика – перша допомога здоров’ю!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *