ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові пенсіонерка приснула з перцевого балончика в обличчя випускниці

Юлія Шпак

|

У Львові під час святкування останнього дзвоника пенсіонерка приснула з перцевого балончика в обличчя випускниці. Про цю подію у Facebook повідомила мама однокласниці постраждалої випускниці Вікторія Бущева.

 

«Декілька дівчат пішли зробити фотографії біля пам’ятника Степанові Бандері. Зробивши фото, випускниці відійшли у тінь, і троє з них передивлялися зроблені фото, а четверта дівчинка в цей час розмовляла по телефону зі своєю бабусею. І саме в цей час,  до цієї дівчинки (припускаю, що саме через те що її  обличчя було відкрите, а решта дівчат опустили голови, бо переглядали фото) підійшла пенсіонерка і приснула дитині в обличчя с перцевого балончика», – йдеться у повідомленні.

Також жінка написала, що на місце події прийшли батьки та однокласники постраждалої, які разом затримали жінку та викликали поліцію.

У відділі комунікації ГУ Нацполіції у Львівській області ZAXID.NET підтвердили факт інциденту, однак зазначили, що пенсіонерка надала інші свідчення. Свої дії літня жінка пояснила тим, що випускниця нецензурно висловлювалася на її адресу. Натомість авторка посту Вікторія Бущева стверджує, що постраждала дівчина нецензурних висловлювань на адресу пенсіонерки не вживала.

Пенсіонерка написала заяву на дівчину за нецензурні висловлювання, а мати дівчини – на пенсіонерку за застосування перцевого балончика. Після цього у поліції склали три адмінпротоколи: на пенсіонерку, випускницю та на її мати за неналежне виховання доньки.

Як зазначили у поліції, усі адмінпротоколи передали до суду, який і вирішить, кого з учасників конфлікту притягнути до адміністративної відповідальності.

Фото: Вікторія Бущева, Іра Феджора

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *