ОСТАННІ НОВИНИ

Працівники локомотивного депо «Львів-Захід» заблокували виїзд електровозів

Вероніка Рой

|

Сьогодні, 24 травня, у Львові на вулиці Генерала Курмановича група осіб заблокувала виїзд двох електровозів з локомотивного депо «Львів-Захід». Про це Львівському порталу повідомили у Нацполіції Львівщини.

 

Згідно з інформацією, яку надали у поліції, виїздом слідчо-оперативної групи було виявлено дві робочі зміни в кількості близько 30 осіб, які не можуть дійти згоди стосовно оплати праці та здачі прийому електровозів Вл80к №606 та №411. На даний момент на місці присутнє керівництво локомотивного депо «Львів-Захід».

Львівський портал намагався уточнити інформацію у «Львівській залізниці», однак у прес-службі відомства ніхто слухавки не підняв.

Нагадаємо, раніше Львівський портал повідомляв, що зранку, 22 травня, працівники Локомотивного депо «Львів-Захід» регіональної філії «Львівська залізниця» долучилися до всеукраїнського страйку залізничників, які вимагають підвищення заробітної плати, усунення порушення техніки безпеки та охорони праці та покращення стану локомотивів.

Додамо, що сьогодні, 24 травня, на Львівщині за участі Президента України Петра Порошенка відбулася церемонія відкриття Бескидського залізничного тунелю.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *