Тіло померлого поляка пролежало дві години просто неба у центрі Львова: розслідувати ситуацію буде робоча група

Дарина Смеречанська

|

У Львові створять робочу групу, яка має проаналізувати бездіяльність всіх відповідних служб під час випадку, що трапився учора в центральній частині міста, де біля Латинської катедри помер польський турист, його тіло пролежало просто неба близько двох годин. Про це Львівському порталу повідомили  у прес-службі Львівської міської ради.

 

«Вчора в центрі Львова (біля Катедри) помер польський турист. Більше години тривали дискусії, поки приїхали відповідні служби: швидка, поліція, спеціалізована машина, яка забирає тіло. Весь цей час померлий був отак на землі зі своєю дружиною, яка, звісно, в жахливому стані, бо на її очах помер її чоловік. І – повна байдужість!

Я би дуже просив, щоби було проведено відповідне розслідування. Хоча воно не стосується напряму працівників міської влади, бо це є компетенція державних органів. Але такі речі не можуть більше повторитись! Ми маємо створити робочу групу, щоб вона цей кейс розібрала. Ми живем в цивілізованому світі. Зрештою, ми християни. Дуже прикро. Треба, щоб такого більше не повторилось», – наголосив міський голова Львова Андрій Садовий.

Як повідомили в обласній поліції виданню Zaxid.net, померлим виявився 67-річний турист з Лодзя. Причина смерті – інфаркт, який вже вдруге стався з ним. Він уточнив, що машина швидкої допомоги прибула на місце події за десять хвилин, однак медикам залишалося хіба що констатувати смерть чоловіка.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *