ОСТАННІ НОВИНИ

П’яний прокурор, який на Львівщині спричинив ДТП, може отримати три роки обмеження волі

Олена Карп'юк

|

Прокуратура області завершила досудове розслідування щодо прокурора однієї із місцевих прокуратур, який минулого року, їдучи п’яним за кермом, спричинив аварію в Жидачеві. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі прокуратури Львівської області.

 

Як було встановлено, у вересні минулого року в Жидачеві прокурор керував автомобілем марки «Audi 100» у стані алкогольного сп’яніння. Він не врахував дорожню обстановку і стан транспортного засобу та допустив перевищення швидкості, внаслідок чого втратив контроль на автомобілем, він декілька разів перекинувся.

Внаслідок ДТП 38-річна пасажирка автомобіля отримала тілесні ушкодження середньої тяжкості.

Чоловіка підозрюють у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження).

Обвинувальний акт у кримінальному провадженні скерували до Жидачівського районного суду для розгляду. Також прокурора відсторонили від займаної посади.

Йому загрожує обмеження волі на строк до 3 років із трирічним позбавленням права керувати транспортними засобами або без такого.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *