ОСТАННІ НОВИНИ

Львівські курсанти – серед кращих спортсменів

Омелян Шевчук

|

Спортсмени Національної академії сухопутних військ продемонстрували високі результати на авторитетних спортивних змаганнях. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Національної академії СВ.

 

Впродовж кількох тижнів курсанти та офіцери навчального закладу стали переможцями у декількох змаганнях. Зокрема, перемогли у «Кубку Героїв АТО», ІІ-ому Всеукраїнському чемпіонаті з функціонального багатоборства (крос фіту) та у чемпіонаті з міні-футболу серед команд Сухопутних військ Збройних сил України.

Також курсанти вибороли низку призових нагород та посіли призові місця за підсумками Всеармійських змагань на Кубок пам’яті Героя України Тараса Сенюка, на універсіаді Львівщини з боксу та на чемпіонатах Збройних Сил України з поліатлону, військово-спортивного багатоборства й військового п’ятиборства.

Під час ранкового шикування особового складу Національної академії начальник навчального закладу генерал-лейтенант Павло Ткачук привітав спортсменів із високими спортивними досягненнями та вручив кубки чемпіонів, медалі й грамоти.

«Гордий нашими спортсменами! Впевнений, попереду ще багато славних спортивних звитяг!», — підкреслив він.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *