ОСТАННІ НОВИНИ

Протягом ночі у Львові патрульні двічі затримували осіб із наркотиками

Олена Карп'юк

|

Протягом цієї ночі, 22 травня, патрульні у різних районах Львова двічі затримували осіб із нарковмісними речовинами. Про це Львівському порталу повідомили у патрульній поліції Львівської області.

 

Сьогодні вночі, під час патрулювання неподалік Левандівського мосту екіпаж патрульної поліції помітив чоловіка, який раптово почав йти під міст, як тільки побачив службовий автомобіль поліції.

«Інспектори його наздогнали, щоб поспілкуватися та перевірити, чи не причетний він до правопорушень. Чоловік хвилювався та не міг чітко пояснити, що він тут робить. Під час поверхневої перевірки в нього виявили згорток із невідомою речовиною. На місце події викликали слідчо-оперативну групу», − йдеться у повідомленні патрульних.

В той же час на вулиці Пулюя патрульні побачили групу людей, які підозріло себе поводили. Згодом в одного з них виявили таблетку з надписом «Субітекс».

На місце події викликали експерта, який вилучив таблетку на експертизу. 37-річного чоловіка доставили до відділу поліції та передали слідчим.

Фото: патрульна поліція

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *