ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині засудили чоловіка, який розкопував могили та знімав з покійників золото

Юлія Шпак

|

На Львівщині засудили 28-річного чоловіка, який розкопував могили та знімав із тіл померлих золоті вироби. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі прокуратури у Львівській області.

 

За участі Дрогобицької місцевої прокуратури винесено вирок 28–річному місцевому мешканцю, який обвинувачувався у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.3 ст.297 КК України (наруга над могилою, іншим місцем поховання або над тілом померлого), ч.1 ст.209 КК України (легалізація (відмивання) доходів, одержаних злочинним шляхом).

«Як було встановлено, що чоловік «діяв» на території кладовищ у Трускавці, Бориславі та Дрогобичі упродовж липня-вересня минулого року. Зловмисник викрадав із склепів коштовності. Встановлено, що правопорушник знімав із тіл померлих золоті вироби, які згодом здавав у ломбард, а гроші легалізував купивши автомобіль», – йдеться у повідомленні.

Прокуратура у суді довела його провину, а відтак Дрогобицький міськрайонний суд призначив покарання у вигляді 4 років ув’язнення, з позбавленням права обіймати посади та займатися господарською діяльністю на 2 роки, а також з конфіскацією майна.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *