ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові судитимуть водія, якого вдруге за рік спіймали п’яним за кермом

Олександр Косик

|

Львівський суд візьметься за водія, який вдруге від початку року «попався» патрульним з ознаками сп’яніння за кермом. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Патрульної поліції Львівської області.

 

Вчора, 20 травня, під час патрулювання на вулиці Червоної Калини, патрульні помітили транспортний засіб Mazda 323 на іноземній реєстрації, який мав характерні пошкодження, як після ДТП, а водій порушував правила дорожнього руху. Його зупинили для перевірки документів. Під час спілкування у чоловіка виявили ознаки наркотичного сп’яніння. Йому запропонували пройти перевірку, проте громадянин відмовився у присутності двох свідків.

Пізніше з’ясувалося, що це вже не перше подібне порушення даного водія. В лютому цього року, Сихівський суд міста Львова визнав його винним у керуванні транспортним засобом у стані сп’яніння та наклав штраф у розмірі 10200 гривень.

Патрульні склали на 20-річного водія протокол за ч.2 ст. 130 КУпАП (повторне протягом року керування транспортним засобом в стані сп’яніння). Матеріали справи передадуть в суд. Тепер чоловіку загрожує відповідальність у розмірі 20400 гривень штрафу та позбавлення права керування на 3 роки.

Загалом, за останню добу, інспектори Управління патрульної поліції Львівської області зупинили 10 водіїв, які керували транспортними засобами з ознаками сп’яніння.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *