ОСТАННІ НОВИНИ

Цікаві винаходи, майстер-класи та мотивуючі виступи: чим цього року дивуватиме «Інноваційна весна»?

Вероніка Рой

|

Цього тижня 25-26 травня у Львові на території Tech StartUp School , що на вулиці Колесси, 2, відбудеться форум «Інноваційна весна». Планується, що захід збере тисячі школярів, студентів та стартаперів. Про це сьогодні, 21 травня, під час брифінгу розповіли організатори заходу, передає кореспондент Львівського порталу.

 

Форум «Інноваційна весна -2018» – це унікальна подія, яка об’єднає науковців та юних винахідників і відкриє світ науки та новаторства  для кожного відвідувача без вікових обмежень.

За словами заступника міського голови Львова Андрія Москаленка, головна мета заходу – максимально стимулювати молодь до розробки винаходів.

«Ми запрошуємо усіх студентів, дітей, винахідників незалежно від віку прийти та потрапити в атмосферу різних інновацій. Якщо у вас є свої проекти, то це хороша можливість знайти собі партнерів. З одного боку можна буде надихнутися дуже цікавими, успішними історіями, а з іншого боку буде величезна науково-технологічна виставка, де можна побачити багато крутих винаходів», – розповів він.

Координаторка кластеру  освіти та креативності Яни Пекун поділилася, що на відкритті гостей форуму «Інноваційна весна» чекає родзинка. Організатори вже готують для відвідувачів щось цікаве та незвичне.

«Протягом  двох днів програма форуму насичена подіями, які підходять фактично всім. Тому, коли відвідувачі прийдуть на територію Tech StartUp School, вони зможуть ознайомитися з програмою та вибрати собі ту подію, яка є для них цікавою. Також буде науково-технічна виставка, де буде щось незвичне, з родзинкою. В самому приміщенні Tech StartUp School відбуватимуться різноманітні мотивуючі виступи, майстер-класи, також ми облаштували дитячу зону, фудзону. Тому ці два дні можна провести для себе з користю», – зазначила вона.

Окрім цього в межах «Інноваційної весни» відбудеться Novatalking,у межах якого амбасадори науки та юні винахідники розповідатимуть про свої ідеї, проекти та надихатимуть слухачів.

Також на форумі буде і 15-річний юний винахідник – Дмитро Лопушанський, який розказуватиме гостям заходу про свої проекти.

«Я і ще четверо моїх колег у суботу, 26 травня, ми будемо розповідати про свої проекти. Я сподіваюся, що гостям форуму сподобаються наші проекти. Опісля усі охочі зможуть поставити нам запитання», – додав юнак.

Вхід вільний. Детальнішу інформацію можна дізнатися тут.

Фото: Львівський портал та організатори

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *