ОСТАННІ НОВИНИ

Садовий пообіцяв облаштувати у Львові 268 км велодоріжок до 2020 року

Олена Карп'юк

|

Міський голова Львова Андрій Садовий заявив, що протягом наступних кількох років у місті планують звести ще близько 168 км доріжок до існуючої велоінфраструктури. Про це він заявив сьогодні, 20 травня, повідомляє Львівський портал із посиланням на прес-службу Львівської міської ради.

 

«Для мене важливо підтримати велоспільноту. Якраз цього тижня ми мали велику нашу апаратну нараду і Олег Шмід, який є моїм радником із питань велоінфраструктури, отримав чітке доручення інтенсивніше організовувати роботу. Тому що ми вже перейшли межу 100 км у Львові по окремих велодоріжках, але плани маємо амбіційні –  до 2020 року вийти на 268 км. За цей рік, за наступні роки треба дуже багато зробити», – зазначив Андрій Садовий.

Нагадаємо, сьогодні у Львові триває Всеукраїнський Велодень, в межах якого прихильники здорового і активного способу життя подолали маршрут у 20 км.

Як повідомляв Львівський портал, минулого року у Львові мали облаштувати 40 км нових велодоріжок, зокрема збудувати трансміську магістраль з півдня на північ міста (вул. Княгині Ольги і проспект Чорновола) та облаштувати велодоріжку, яка сполучатиме Брюховичі з центром міста.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *