ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові комунальне майно надаватимуть в оренду через систему ProZorro

Юлія Шпак

|

У Львові комунальне майно надаватимуть в оренду через систему ProZorro.Відповідну ухвалу прийняли сьогодні, 17 травня, під час сесії Львівської міської ради, повідомляє прес-служба ЛМР.

Як пояснила Інна Свистун, начальник управління комунальної власності Львівської міської ради, зміни внесли, щоб забезпечити впровадження сучасних технологій надання в оренду об’єктів комунальної власності на відкритих електронних торгах із застосуванням електронної торгової системи ProZorro. Продажі, та залучити ширше коло потенційних орендарів.

«Ви приймаєте важливе рішення не лише для міста Львова, а й для всієї України. Бо вашому прикладу слідують інші міста, і ви стали першими в багатьох напрямках роботи ProZorro.Продажі. Ми дуже вдячні вам за те, що ви зберігаєте статус інноваційного відкритого до реформ міста. Сьогодні настав час робити зміни у сфері, яка має дуже важливе значення для містян — це сфера оренди комунального майна. І сьогодні ви маєте змогу стати лідерами цих змін. Це інструмент відкритості і прозорості влади, який гарантує ринкові умови при оренді або продажу майна», — сказав під час розгляду питання Олексій Мовчан, представник підприємства ProZorro.Продажі.

Порядок організації та проведення електронних торгів з надання в оренду майна територіальної громади визначається Регламентом роботи електронної торгової системи ProZorro. Продажі (ЕТС).

Ухвалу прийняли із пропозиціями комісії з питань комунальної власності Львова. А це передбачає вилучення з проекту ухвали пунктів: 1.1.15; 1.2.3; 1.2.5. Також в підпункті 79 пункту 1.5 цифри 50 кв. м замінено на 30 кв. м

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *