ОСТАННІ НОВИНИ

Береза заявив, що працівникам «Львівелектротрансу» можуть вдвічі підняти зарплату

Наталя Дуляба

|

Директор ЛКП «Львівелектротранс» Олег Береза запевнив, що підприємство зараз веде перемовини з проспілкою працівників щодо підняття заробітної плати, яку можуть підняти навіть вдвічі. Про це він сьогодні, 17 травня, розповів під час сесії Львівської міської ради, передає кореспондент Львівського порталу.

 

Олег Береза зазначив, що ЛКП «Львівелектротранс» ініціював підняття зарплат працівникам підприємства ще у лютому. Цей процес зараз затягнувся, адже персонал «зацікавлений у реалізації квитків для того, щоб отримувати більшу заробітну плату».

Однак він пообіцяв знайти порозуміння з персоналом, який погрожує припинити роботу з 1 червня.

«Ми виступили ініціаторами щодо підняття зарплат ще в лютому. У нас є колективна угода, яка діє на корсить працівників. Взагалі зарплата у нас могла б зрости удвічі, це є пріоритетним питанням для нас. Але також працівники ставлять собі за мету отримувати кошти й за реалізовані талони, а для мене першочерговим є дотримання графіків та планів роботи. Тому ми плануємо змінити мотивуючу складову. Зараз ми ведемо перемовини з профспілками, щоби врегулювати питання щодо зарплат», – розповів Олег Береза.

Зазначимо, профспілка ЛКП «Львівелектротранс» заявила про можливі страйки та невихід на роботу водіїв, якщо їм не перерахують заробітну плату з 16 квітня цього року.

«Водії мають намір в разі неперерахування заробітної плати з 16 квітня 2018р. та невиплати її до 30 травня 2018р. влаштувати невиїзд трамваїв і тролейбусів на лінію 1 червня 2018р. Таким чином може здійснитися мрія деяких керівників міста, що Львів буде пішохідним», – йдеться у повідомленні профспілок.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *