ОСТАННІ НОВИНИ

На Донбасі не припиняються бої. Двоє воїнів отримали поранення

Дарина Смеречанська

|

Минулої доби, у неділю, 13 травня, ситуація в районі проведення операції Об’єднаних сил залишалася складною. Бойові дії не припинялись вздовж всієї лінії зіткнення. Про це Львівському порталу повідомили у прес-центрі ООС.

 

Активна оборона підрозділів об’єднаних сил на Луганському напрямку тривала в районах населених пунктів Кримське, Новотошківське, Троїцьке. На Донецькому напрямку ворог активізувався в районах населених пунктів Світлодарськ, Новолуганське, Зайцеве, Верхньоторецьке.

Не припиняються бойові дії в районі Авдіївської промзони та населеного пункту Піски, а також на Маріупольському напрямку в районах н.п. Талаківка, Водяне та Широкине.
Упродовж минулої доби російско-окупаційні війська, нехтуючи міжнародними угодами 63 рази порушували режим припинення вогню, з них 20 разів застосовували міномети та артилерію. Підрозділи Об’єднаних сил вели активну оборону та давали адекватну відповідь.

Під час бойових дій вчора двоє наших захисників зазнали осколкових поранень. Наразі пораненим надано кваліфіковану медичну допомогу у госпіталі. Поточної доби, 14 травня, втрат немає. Втрати противника уточнюються.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *