ОСТАННІ НОВИНИ

У Східниці тимчасово закрили їдальну готелю, де отруїлися туристи

Юлія Шпак

|

У Східниці тимчасово закрили їдальню у готелі, де отруїлися п’ятеро людей. Про це Львівському порталу повідомилиу Держспоживслужбі у Львівській області.

 

Зазначається, що фахівцями Дрогобицького міського Управління Головного управління Держпродспоживслужби у Львівській області разом із фахівцями Дрогобицького міжміського центру лабораторних досліджень ДУ «Львівський обласний лабораторний центр МОЗ України» квітня розпочато комплекс протиепідемічних заходів по розслідуванню та локалізації спалаху.

«В ході перевірки їдальні готелю виявлені порушення: санітарний стан приміщень їдальні незадовільний, не дотримуються правил миття столового посуду, працівниками їдальні не пройдені профілактичні медичні огляди та гігієнічну підготовку, прибиральний інвентар не маркований, кількість його недостатня.  ПП Сохнич В.Ф  наданий припис щодо усунення виявлених порушень. Винесено Рішення про тимчасове припинення виробництва та обігу харчових продуктів в  їдальні готелю «Валентина»», – йдеться у повідомленні.

Фахівцями  Дрогобицького міжміського відділу ДУ «Львівський ОЛЦ МОЗ України» для проведення відповідних лабораторних досліджень було відібрано 3 взірці харчових продуктів, проби води питної, 20 змивів з об’єктів довкілля, обстежено  працівників харчоблоку.

Нагадаємо, 24 квітня, о 15:00 год., до інфекційного відділення Бориславської центральної міської лікарні із попереднім діагнозом «гостра кишкова інфекція» госпіталізували чотирьох людей, які харчувалися в готелі у селищі Східниця.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *