ОСТАННІ НОВИНИ

Конкурс на перевізників у Львові мають оголосити до 5 травня?

Соломія Головіна

|

Конкурс для визначення маршрутних перевізників у Львові мають оголосити до 5 травня. Про це сьогодні, 26 квітня, під час прес-конференції заявив голова Асоціації перевізників Львівщини Іван Велійка, передає кореспондент Львівського порталу.

 

Як він пояснив, після проведення цього конкурсу перевізники підніматимуть питання про встановлення тарифу на проїзд в маршрутках у розмірі 7 грн.

«Цей конкурс чомусь ніяк не може відбутися. Зустрічалися з першим заступником міського голови і маємо інформацію, що до 5 травня він таки має бути оголошений. Після проведення конкурсу, визначення переможців і заключення угод буде стояти питання про відшкодування за вже здійснені пільгові перевезення, а також перегляд тарифу, який діє на сьогоднішній день. Тобто міська влада, прийнявши тариф у розмірі 5 грн у електротранспорті, підтвердила своїм рішенням те, що автотранспорт працює по збитковому тарифу, який не забезпечує самоокупності», – зазначив Іван Велійка.

Як повідомляв Львівський портал, перевізники Львова подали свої підрахунки щодо нового тарифу на проїзд у розмірі 7 гривень.

Також додамо, що 14 березня Кабмін прийняв постанови №196 та №197, якими фактично запроваджує в державі добровільну монетизацію пільг за проїзд пільговиків усіма видами транспорту загального користування на міських та приміських маршрутах. Детальніше про це читайте у матеріалі Львівського порталу «Монетизація пільг: реальний порятунок чи чергова мильна бульбашка?».

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *