ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині розшукують 4-річну дівчинку, яка зникла поблизу річки Західний Буг

Юлія Шпак

|

У селі Старий Добротвір розшукують 4-річну дівчинку, яка самостійно поверталася додому з річки Західний Буг. Про це Львівському порталу повідомили у департаменті цивільного захисту Львівської ОДА.

 

«Вчора, 23 квітня, близько 18:30 год. у с. Старий Добротвір Камʼянка-Бузького району загубилася 4-річна Вікторія П., яка самостійно поверталася додому з річки Західний Буг (100 м до будинку проживання), де перебувала разом з батьком», – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що до пошукових робіт залучено: ОГ Кам’янка-Бузького РВ (10 чол.), 18 ДПРЧ м. Кам’янка Бузька (АЦ, рятувальний човен, 3 чол.), Львівська пошуково-рятувальна група ЗТС (14 чол., 2 од. техн.), Львівська центральна рятувально-водолазна служба (4 чол., 1 од. техн.), працівники поліції  (40 чол.), Національна гвардія України (100 чол.), кінологічна служба (2 собаки), місцеве населення (50 чол.)

Станом на 02:45 год. 24 квітня пошукові роботи завершено – заблукалу не знайдено.  Пошуки будуть продовжені з настанням світлої пори доби 24 квітня.

Фото: Варта-1

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *