ОСТАННІ НОВИНИ

«Немає визнання — не треба й солодощів». Завтра у центрі Львова добровольці пікетуватимуть «Roshen»

Дарина Смеречанська

|

У Львові завтра, 24 квітня, добровольці збираються пікетувати магазин «Roshen» на вулиці Валовій, 4.Про це Львівському порталу повідомили у ГО «Об’єднання добровольців».

 

Як зазначається, завтра українські добровольці розпочнуть пікетувати бізнес, який належить президентові України Петру Порошенку.

«Немає визнання — не треба й солодощів. Мирна пікет-акція розпочнеться у Львові в 13:00 на вул. Валовій, 4, поблизу магазину «Roshen», – наголошують представники ГО.

«Ми не маємо нічого проти бізнесу, який веде наш президент Петро Порошенко. Нехай справа і надалі приносить йому вигоду та прибутки. Але бачимо певну несправедливість — у той час, коли війна не вщухає ні на день, а з фронту чи не щогодини отримуємо похмуру статистику, його бізнес-імперія продовжує розвиватися. Розвиватися і завдяки воїнам-добровольцям, які разом з бійцями ЗСУ стримують навалу кривавої орди. Щиро сумніваємося, що справа Президента була б такою ж успішною, якби над Києвом, Львовом чи іншими містами України височіли російські триколори. Тому, не вимагаємо від нього нічого, а лише справедливості. Вкотре хочемо звернути увагу гаранта на те, що українські добровольці досі поза законом і не визнані державою, а законопроект №7190, який ми подали у парламент ніхто навіть не береться визнавати», — йдеться у повідомленні організаторів пікету.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *