ОСТАННІ НОВИНИ

Мерія оголосила конкурс на визначення орендаря літнього майданчика біля парку Івана Франка

Юлія Шпак

|

Львівська міська рада оголошує конкурс на визначення орендаря конструктивних елементів благоустрою для розміщення літнього майданчика без прив’язки до стаціонарного об’єкта ресторанного господарства на вул. Ю. Словацького – вул. С. Крушельницької (біля парку ім. І. Франка). Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

 

Основні характеристики об’єкту: відкритий літній майданчик розташований в межах території історичної забудови, внесеної до Списку всесвітньої спадщини ЮНЕСКО на вул. Ю. Словацького – С. Крушельницької. Площа відкритого літнього майданчика – 203, 05 м2 (ділянка №1- 105, 48 м2, ділянка №2- 97,57 м2).

З умовами конкурсу можна ознайомитися на сайті Львівської міської ради (рішення виконавчого комітету від 06.04.2018 №366 «Про проведення конкурсу на визначення орендаря конструктивних елементів благоустрою для розміщення літнього майданчика без прив’язки до стаціонарного об’єкта ресторанного господарства на вул. Ю. Словацького – вул. С. Крушельницької (біля парку ім. І. Франка).

Стартова ціна місячної вартості оренди становить 15000 грн., крок аукціону – 3% від місячної вартості оренди.

Для участі у конкурсі у Центр надання адміністративних послуг необхідно подати:

1) заяву довільної форми на ім’я директора департаменту економічного розвитку,

2) витяг з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців,

3) два примірники проекту літнього майданчика, розробленого ліцензованою проектною організацією.

Проект відкритого літнього майданчика повинен відповідати таким вимогам:

  • В об’ємно-планувальному рішенні врахувати вимоги до розташування відкритого літнього майданчика в межах території історичної забудови, внесеної до Списку всесвітньої спадщини ЮНЕСКО та ув’язати стилістику, кольорове вирішення, висоту накриття майданчика з фасадом будинку:
  • обладнання – столи та крісла виконані з дерева, ротангу та металу, меблі та обладнання для обслуговування літнього майданчика (стилістику та кольорове вирішення ув’язати з іншими елементами майданчика);
  • малі архітектурні форми (світильники, урни для сміття тощо) – з натуральних матеріалів, що відповідають вимогам до благоустрою відкритого літнього майданчика та стилістично пов’язані з оточуючим середовищем, іншими елементами і конструкціями майданчика;
  • огорожа – збірно-розбірні декоративні дерев’яні, ковані елементи, висотою до 0,8м;
  • сонцезахисні елементи – парасолі з тентовим накриттям без використання фірмових брендів.

Вимоги до благоустрою, озеленення території та елементів зовнішньої реклами (рекламу   погодити з головним художником м. Львова):

  • влаштування покриття – на існуючому замощенні
  • застосування озеленення – живі квіти в декоративних вазонах, що розташовуються в межах майданчика (виконати в стилевій та кольоровій ув’язці з іншими елементами майданчика).
  • Вимоги до врахування потреб інвалідів: передбачити вимоги доступності для людей з інвалідністю та маломобільних груп населення відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 04.06.2003р.  № 863, Указів Президента України від 01.06.2005р.
  • № 900/2005 і від 18.12.2007р. № 1228/2007 з повним дотриманням вимог  ДБН В.2.2-17.2006 «Доступність будівель і споруд для маломобільних груп населення».
  • Дорожньо-транспортні, пішохідні  вимоги (під’їзди, підходи, місця паркування тощо): зберегти прохід згідно схеми прив’язки.

Заявки приймають до 07.05.2018 року.

Про час, місце та дату проведення конкурсу претендентів буде повідомлено додатково письмово за 5 днів до дати проведення конкурсу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *