ОСТАННІ НОВИНИ

На фестиваль Пласту у Львові зібралися більше 2000 людей

Олена Карп'юк

|

Сьогодні, 21 квітня, у виставковому центрі «Південний-EXPO» зібралися понад 2000 пластунів, аби зустрітися один з одним, позмагатись у різноманітних конкурсах, показати свої таланти, поспівати пісень, побути акторами, а також навіть позмагатись у відеоіграх. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

 

До Дня Пластуна у Львові протягом 21-22 квітня проходить фестиваль Пласту. Тема цьогорічного пластового фестивалю напряму пов’язана з морською спеціалізацією, оскільки Головною Пластовою Булавою 2018 рік визнано Роком Морського Пластування.

«Це є найбільш очікувана для нас всіх подія – фестиваль пластової творчості  «День Пластуна». І, як всі також добре знають, кожного року від Дня Пластуна можна чекати дуже багато, особливо  різноманітність конкурсів перевершить всі сподівання. Цього року фестиваль також має чим захопити», – розповідають пластуни.

Також на фестивалі заступник міського голови Львова з питань розвитку Андрій Москаленко вручив пластунам подяки за розвиток духовно-культурних цінностей української молоді, вірність національній ідеї, щоденну невтомну працю й реалізацію корисних ініціатив.

Зазначимо, на підтримку заходів Станиці Львів Пласту, Національної скаутської організації України, щороку із бюджету міста виділяють кошти. У 2018 році на такі заходи скерували  650 000 грн.

Чому 2018 рік визнано Роком Морського Пластування, читайте тут.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *