ОСТАННІ НОВИНИ

Проти сміттєпереробного заводу на території Львова підписалося 1200 мешканців

Дарина Смеречанська

|

Зібрано 1200 підписів мешканців проти зведення у Львові сміттєпереробного заводу. Про це під час сесійного засідання заявив депутат Львівської облради Руслан Кошулинський, передає Львівський портал.

 

«Маю в руках понад 1200 підписів мешканців Львова та Львівської області, громадських організацій, парохів церков, керівників навчальних закладів і дошкільних установ. Люди криком кричать проти маніякального бажання міського голови Львова побудувати на території міста механіко-біологічний перевантажувальний комплекс. Сьогодні мені священик навіть фото показав ‒ сміття вже лежить у Львові! Люди кажуть, що у цій частині міста вже є півсотні підприємств, а тут хочуть ще й поставити сміттєвий завод. Якщо керівництво Львова хоче отримати чергову проблему з пікетуваннями, страйками і блокуваннями ‒ так виглядає, що воно її і отримає», ‒ зазначив Руслан Кошулинський.

Він передав керівництву області пакет документів зі зверненнями мешканців, які просять не допустити будівництва сміттєпереробного заводу у Львові.

Зазначимо, що на останньому сесійному засіданні, 10 квітня, мерія дозволила будувати сміттєпереробний завод на Пластовій.

Земельну ділянку під сміттєпереробний комплекс на вулиці Пластовій ЛКП «Зелене місто» депутати міськради виділили 25 січня цього року.

А будівництво сміттєпереробного комплексу на вулиці Пластовій, 13 планують розпочати вже улітку цього року.

Нагадаємо, раніше сміттєпереробний комплекс хотіли збудувати на ділянці ТЕЦ-2 на Пластовій, 125, і навіть зробили ТЕО для цих робіт. Проте через неузгодженість у земельному питанні і супротив мешканців прилеглих сіл цю ділянку відкинули.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *